DOKTOR ŠEKLER: Narod će trčati da primi vakcinu, kada ih nateramo da plate 200 evra!

DOKTOR ŠEKLER: Narod će trčati da primi vakcinu, kada ih nateramo da plate 200 evra!

Latest News

Milanko Šekler izneo je plan da bi vakcina trebalo da se plaća i da bi se tada svi utrkivali da je dobiju besplatno (pod besplatno Šekler misli na vakcinu finansiranu od poreza građana).

Vakcinaši nikad ekstremniji…

Ovim je hteo da istakne kako bi trebalo da se motiviše što više ljudi na vakcinaciju. Milanko Šekler rekao je na TV Prvoj da se zalaže za vakcinaciju koja se plaća.

– Ja nisam pravnik, ne znam kako će pravo to regulisati. Imate pravo na izbor i imate pravo na život. Mislim da je pravo na život važnije od prava na izbor. Ja sam protiv toga da vakcinacija bude obavezna, rekao sam da ne treba da bude besplatna. Da je samo privilegovani, vojska, milicija, zdravstvo, prosveta, tako prime, neka njima bude besplatno. A onda trgovci da pitaju što mi nismo prioritet?

Pa uvoznici, ovi što se bave saobraćajem, garantujem životom da bi svaka firma tražila da se svi besplatno vakcinišu. Svi bi tada hteli da budu privilegovani. To sam i rekao. Da njima treba da bude besplatna, a svima ostalima sto evra. Evo, neka do 1. septembra bude besplatna, a posle toga ko hoće da se vakciniše, 200 evra je cena – rekao je Šekler.

Prema njegovim rečima, nevakcinisanima nije zabranjeno ništa, već imaju izbor.

– U Grčkoj i Francuskoj nevakcinisani mogu da uđu svuda, ali moraju da imaju rezultat testa. Nikome nisu uskraćena prava, da ne mogu da uđu u restoran, već moraju da imaju ili jedno, ili drugo. Imaju izbor pa biraju šta im više odgovara. Niko nikoga ne treba da juri da ga vakciniše. Imam drugačiji stav kada su zdravstveni radnici u pitanju, vidim da se to polako uvodi u svetu. Hajde ovako da okrenemo, sećate li se koliko su umirali zdravstveni radnici dok nije bilo vakcine?

Imali smo mi i po četiri-pet hiljada novozaraženih u aprilu. Ali oni koji rade u kovid bolnicama su se vakcinisali.

Kada se nagledaš tamo svega, nemaš nikakve dileme, ljudima koji tamo rade je sve jasno. Ali treba da bude jasno i onima koji nisu u kovid bolnici, oni mogu da učestvuju u širenju virusa i da povećavaju opasnost po zdravstveni sistem – rekao je vakser Šekler.

BONUS VIDEO – Pogledajte na koji način vlast u Srbiji deci nameće LGBT ideologiju pod patronatom Aleksandra Vučića:

Danas

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment