(FOTO) Vlado Georgiev i Rada Manojović podržali veterane: Novinari su bezobrazni, slobodno blokirajte…

(FOTO) Vlado Georgiev i Rada Manojović podržali veterane: Novinari su bezobrazni, slobodno blokirajte…

Latest News

Nakon skadaloznih provokacija novinara N1 upućenih protiv heroja sa Košara, brojne javne ličnosti su uputile podršku herojima ratova 1990-1999. godine.

Foto: Instagram

Pevači Rada Manojlović i Vlado Georgijev, pružili su podršku ratnim-vojnim veteranima, koje su danas napali novinari N1 (među njima i heroje sa Košara i Paštrika), jer su, eto, borci došli na blokadu auto-puta kod Sava centra.

– Vašim bahatim tonom, pristupom i pitanjem „ko ste vi i zašto blokirate“ (prenebregavajući činjenicu da SVAKI nezadovoljni građanin ima pravo na štrajk, blokadu i protest, ko god on bio), dobili ste odgovor kakav zaslužujete, a usput možda nešto i naučite. Nista pogrešno nisu rekli.

„Za sve postoji način, a u glasu novinara se čuje nadmenost i neprijateljska namera, nije im prišao kao ljudima, već kao kauboj Džoni u fazonu „alo bre ko ste vi i šta tražite tu“, kao da su to uljezi koji su došli na njegov posed.

Samo mu je vraćeno da shvate da nisu Bogovi.

„Izludeše više narod, jok nego ćemo da sedimo i ćutimo dok nas lažete, gazite i uništavate nam zivote!

Da smo pametni niko više u kući ne bi bio“, napisala je Manojlovićeva na „Tviteru“, podelivši video sa događaja.


Podrška je stigla i od muzičara Vlada Georgijeva.

– N1, bilo bi sada korektno da uputite izvinjenje ovim ljudima, jer oni JESU ratni veterani, a ne neki koji se predstavljaju kao ratni veterani – kako ste ih vi nazvali.

I ne vidim da je iko vređao sem što se može reći da su njih ljudi privocirali, jer uniforme postale kompromitovane – poručio je Georgijev.

BONUS VIDEO – Pogledajte šta je konačni plan vlasti sa Kovid pasošima i kako će se završiti diskriminacija:

Izvor: Srbin.info

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment