(FOTO) NE SMETE OVO DA VIDITE: Jutjub obrisao snimak! Migrant zgrabio penzionera za gušu, a onda ga…

(FOTO) NE SMETE OVO DA VIDITE: Jutjub obrisao snimak! Migrant zgrabio penzionera za gušu, a onda ga…

Planeta Svet

Na internetu je postao viralan novi video snimak incidenata imigranata u Nemačkoj. Grupa nasilnika napala dvojicu penzionera koji su branili ženu koju su imigranti prethodno maltretirali u vozu podzemne železnice u Minhenu. Da bi društvena mreža Jutjub zabranila i više ne možete da ga vidite.

Snimak koji svedoči o migrantskim napadima na Evropljane, zapalio je društvene mreže ali uprkos što javnost želi da ga vidi, kompanija Gugl koja je vlasnik Jutjuba, zbranila je snimak pa da nije sačuvanih fotografija, bilo bi kao da se napad nikada nije ni desio.

Na snimku se vide imigranti, za koje Dejli mejl tvrdi da su migranti držali jednog muškarca za ruke verbalno ga napadajući.

Druga žrtva se “gura” sa jednim od imigranata koji ga u jednom trenutku hvata za vrat i preti mu.

Ovaj video, koji je snimio mobilnim telefonom i objavio na Facebooku Tom Rot iz Minhena, napravljen je na putu od stanice Sendlinger Tor ka centralnom terminalu.

Prema njegovim rečima, sukob je izbio nakon što je jedna žena ljutito reagovala kada je jedan od imigranata stavio svoju ruku na nju, piše Dejli mejl.

Reagujući na to, jedan od imigranata ljutito je udario rukom o prozorsko staklo, što su ostali putnici tražili da više ne čini.

Nakon toga jedan od nasilnika počeo je podrugljivo da tapše po glavi jednog od penzionera nakon čega je usledila svađa i veoma neprijatna situacija.

Rot je rekao da su nasilnici maltretirali mladu ženu, dodirivali je i pitali zašto neće sa njima da razgovara na nemačkom jeziku. On je rekaoda su četvorica ljudi na kraju bila protiv ostalih putnika i da je on na sledećoj stanici pozvao policiju, koja je rekla da je nemoćna.

Ovaj incident je posljednji u nizu između imigranata i Nemaca u poslednjih nekoliko sedmica.

Incident je, takođe, usledio nakon prijave velikog broja seksualnih napada tokom novogodišnje noći u Kelnu u kojima je, navodno, učestvovalo oko 1.000 muškaraca arapskog i severnoafričkog porekla.

Od silnih prijava i nekoliko desetina privedenih, podignuto je tek nekoliko optužnica za nasilno ponašanje.

Snimak je duži vremenski period stajao na Jutjubu, ali je iz “nepoznatih” razloga obrisan, iako se ne radi o nasilju koje je eksplicitno niti na snimku ima krvi, pa ostaje nejasno zbog čega bi bio zabranjen osim ukoliko se ne radi o političkoj cenzuri.

Nedavno se i Srbija našla na udaru iste represije, pa se tako sa društvenih mreža brišu objave o migrantima, a neretko i žrtve nasilja sklanjaju svoja svedoćenja i fotografije pod pritiscima ekstremnih levičara i liberala.

BONUS VIDEO – Pogledajte šta je konačni plan vlasti sa Kovid pasošima i kako će se završiti diskriminacija:

Izvor: Dnevna Gazeta/Informer

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment