(FOTO) SKROMNA NA VUČIĆA: Brnabić nosi cipele od 1.000 evra, dok joj narod beži u Nemačku!

(FOTO) SKROMNA NA VUČIĆA: Brnabić nosi cipele od 1.000 evra, dok joj narod beži u Nemačku!

Latest News

Podatak da premijerka Ana Brnabić nosi cipele od 1.200 dolara što je novi odraz njenog licemerja i “odsustva smisla za realnost”, budući da takav iznos umnogome premašuje vrednost prosečnih plata u našoj zemlji.

Fotografija obuće predsednice srpske vlade postala je ovih dana “viralna” na Tviteru.

Odakle Ani Brnabić “tričavih” 1.200 dolara za cipele?

Sudeći prema jednoj od objava na pomenutoj društvenoj mreži, reč je o cipelama italijanskog brenda “Salvatore Feragamo” (Salvatore Ferragamo u originalu), čija početna cena je iznosila 1.450 američkih dolara, a trenutno su snižene na “tričavih” 1.200 dolara.

Komentarišući trošak kojem se izložila premijerka, Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije “Sloga”, navodi: “Nemam ništa protiv toga da predsednik, premijer, ministar inostranih poslova i lica koja predstavljaju državu u svetu imaju plate i po 10.000 evra i neka onda nose i Guči i Armani i Versaće i Dolče Gabanu, ali kada plate od svoje zarade”.

Odakle Ani Brnabić “tričavih” 1.200 dolara za cipele?

– Ali ovako premijerka, koja propagira siromaštvo i zemlju jeftine radne snage, i predsednik, koji skromno jede salamu na haubi automobile, nose garderobu u vrednosti od po nekoliko hiljada evra dok im je plata oko 1.000 evra. Onda se postavlja pitanje odakle im novac za skupu garderobu? Da li su to pokradene narodne pare preko Aseka, Asomakuma i drugih firmi koje drže braća ovog dvojca ili su nabavljene na neki drugi način? Poštenim radom i platom to sigurno nisu kupili. Ti takozvani fundusi iz kojih se navodno oblače su najobičnija glupost i izmišljotina kako bi oprali sebe u javnosti. Voleo bih da znam kako bi reagovali glasači Srpske napredne stranke kada bi kojim slučajem na RTS-u mogli da čuju da im premijerka nosi cipele od četiri minimalne zarade u Srbiji i da li bi se Ana Brnabić i posle toga ponašala ovako kako se ponaša danas, bezobrazno, bahato i primitivno, poručuje Veselinović.

Odakle Ani Brnabić “tričavih” 1.200 dolara za cipele?

Govoreći na istu temu, Igor Brakus, radijski novinar i voditelj, ukazuje:“Srpski modni guru Ana Brnabić je od početka svog političkog delovanja pokazala da je jedna od najbizarnije obučenih dama na ovim prostorima u novijoj srpskoj istoriji”.

– Potpuno odsustvo stila i kreativnosti u odevanju karakteriše ovu oratorski limitiranu naprednjakinju, čije odevne i obuvne minijature utiču krajnje neprijatno na vid prosečnog posmatrača. S obzirom na izbore koji nam dolaze, videvši da je vrag odneo šalu, pretpostavljam da je sam predsednik potražio pomoć Blera, Šredera ili Guzenbauera, osvedočenih prijatelja srpskog naroda, koji su premijerku savetovali da, ako ništa drugo, bar kupi ekstremno skupe cipele kako bi neprijatelji države i nepatriote komentarisali cenu bakandži a ne sveopšti izgled ili politički učinak ove fikus-žene, tvrdi Brakus.

Odakle Ani Brnabić “tričavih” 1.200 dolara za cipele?

Savo Manojlović, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti, napominje:”Zemlja u kojoj premijerka nosi cipelu od 1.200 dolara narod hoda bos”.

– U bajci Hansa Kristijana Andersona “Carevo nove odelo” svi se prave da ne vide da je car go. Ovde se svi pravimo da ne vidimo luksuz u premijerkinoj cipeli od 1.200 dolara, predsednikovim jaknama od nekoliko hiljada evra, vili ministra odbrane ili džipu ministra zdravlja. To su pare građane Srbija koji treba da znaju dok im roditelji gledaju vlagom natopljene zidove u bolnicama da su sredstva za renoviranje bolnica i završila u ministrovom džipu ili premijerkinoj cipeli, zaključuje Manojlović

BONUS VIDEO – Ne propustite da pogledate na koji način se sprovodi naseljavanje izbeglica iz Avganistana po selima u Srbiji:

Danas

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment