(FOTO) U PUNOM JEKU CENZURE: Rada Manojlović i Milan Stanković napali vakcine! AUSVAJS, MASKA I DISTANCA…

(FOTO) U PUNOM JEKU CENZURE: Rada Manojlović i Milan Stanković napali vakcine! AUSVAJS, MASKA I DISTANCA…

Latest News

Tviter je umobolan, a vakcinu nećemo…

Nekada zaljubljeni par, a danas antivakserski predvodnici na estradi.

Kao popularni protivnici prisilne vakcoinacije tokom poslednji godinu dana istakli su se pevačica Rada Manojlović i Milan Stanković. Dok Rada ukazuje da vakcinacija izaziva zdravstvene probleme, Stanković ide korak dalje i dodaje da je koronavirus sredstvo za kontrolu čovečanstva putem straha i panike.

Pevačica Rada Manojlović i pevač Milan Stanković, na Tviteru su tokom poslednjih nekoliko meseci gotovo svakodnevno isticali da su protivnici vakcinacije protiv koronavirusa, a sada su u tome počeli i javno da podržavaju jedno drugo.

Poslednja u nizu antivakserskih izjava jeste Radina objava jednog članka, u kojem podseća da vakcinacija može da izazove određene zdravstvene probleme.

„Opalac“, napisala je Rada u komentaru, podelivši ovu objavu, a odmah se nadovezao Milan.


„Ali kako Rada satire umobolni Tviter. Lagano i uvek pozitivno… Došla da obesmisli mržnju i podeli istine“, napisao je Stanković uz objavu svoje koleginice.


„50% doktora nije vakcinisano, kraj svake dalje polemike o obaveznoj vakcinaciji, ko voli nek izvoli“, napisala je Rada Manojlović.

Pro-vakcinaška televizija NovaS poznata po brojnim teorijama zaverenapala je pevače: Ovo nije prvi put da koriste svoje društvene mreže kako bi širili neistine o vakcinaciji. Ipak po običaju TV nije obrazložila zbog čega su podaci netačni.

Stanković je u tvitu Dodao.

„I dalje igramo igru maske, virusa, šprica, ausvajsa i distance? Šta još čekate da vidite i doživite da biste shvatili ono što sam govorio pre godinu i po dana?! Ni bolest ni lek nisu cilj, nego instrument za kontrolu, ukidanje čoveka, slobode i prava“, podsetio je Stanković.

Nova S već skoro dve godine promoviše cenzuru interneta, sa objašnjenjem da određeni pojedinci imaju pravo da odrede šta je istina, a javno tužilaštvo do sada nije reagovalo iako kritičari Nove ukazuju da se time krše zakoni Republike Srbije o slobodi govora.

Webherald.rs/Nova

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment