(FOTO) GORE DRUŠTVENE MREŽE U SRBIJI: Majka mi je umrla nakon treće doze vakcine! OBRAĆAM SE SVIMA KOJI IMAJU RODITEJE…

(FOTO) GORE DRUŠTVENE MREŽE U SRBIJI: Majka mi je umrla nakon treće doze vakcine! OBRAĆAM SE SVIMA KOJI IMAJU RODITEJE…

Latest News

Biljana Đurić iz Vršca, objavila je Fejsbuk status na kome svedoči o smrti svoje majke nakon primanja treće doze vakcine.

Status Biljane je uzburkao društvene mreže u Srbiji i dostigao je čak 11 hiljada deljenja. Ipak to i dalje nije dovoljno da se oglase nadležni i potvrde da je smrt izazvana upravno “bezbednom vakcinom”.

Status o tome šta se dogodilo prenosimo u celosti:

Samo da javim da je moja draga mama umrla juce, tri dana nakon lose reakcije na trecu dozu kinese vakcine.

Pre toga se osecala odlicno, veselo i aktivno bez ikakvih tegoba, želeci da bude sto bolje zasticena jer je tek stupila u penziju i zeleci da uradi sve kako sistem preporucuje nankon poziva za trecu dozu i njenog primanja krenula je reakcija u toku noci koja se nastavila mucninom i preznojavanjem i osecajem malaksalosti.

Ta reakcija bila je u talasima malo blaza pa malo jaca i cekali smo da kompletno prodje..trece noci moja mama se nije probudila (tromb, mozemo samo da predpostavimo).

Obracam se svima vama koji imate roditelje koji su stariji imaju neke bolesti ali uredno vode racuna o svom zdravlju i u dobrom su stanju kao sto je moja mama to bila, sprecite ih da potrce i prime trceu dozu vakcine bez da prvo vade anti tela.

Lekari ne razumeju u potupunosti sta rade to se vidi na njihovim licima kada govore o tome, oni nemaju ni odgovore zasto se to desava. I

Izolujte vase roditelje dok je ovaj talas i radite sve da ih zastitite na prirodan nacin sto duze dok se ove test vakcine u potpunosti ne ustanove kao bezbedne. Nemojte gubiti ljude koje volite na ovakav nacin, bez razloga.

Sahrana ce biti u subotu u 14h – napisala je Biljana Đurić.

Srbija je jedna od zemalja koja mesecima unazad tvrdi da su sve vakcine bezbedne i da nismo imali smrtne slučajeve, za razliku od brojnih članice EU potpu Norveške koja je na samom početku vakcinacije imala 23 mrtvih nakon primanja Fajzera.

BONUS VIDEO – Ne propustite da pogledate na koji način se sprovodi naseljavanje izbeglica iz Avganistana po selima u Srbiji:

Izvor: Weberald.rs

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment