(VIDEO) OVO SU HTELI DA SAKRIJU: Isplivao snimak Brnabićke – Ja lično realizujem posao sa Rio Tintom! DOVELA SAM SRBIMA INVESTICIJE…

(VIDEO) OVO SU HTELI DA SAKRIJU: Isplivao snimak Brnabićke – Ja lično realizujem posao sa Rio Tintom! DOVELA SAM SRBIMA INVESTICIJE…

Latest News

U laži su kratke noge…

Da laži režima nemaju kraja, govori i javljanje premijerke Ane Brnabić iz Londona, ne tako davne 2018. godine, kada se lično borila da Rio Tinto dovede u Srbiju.

– Ovo što ja radim u Londonu je u stvari borba za nove investicije.

Dakle, direktori Rio Tinta sa mnom i ja ću se sada i lično uključiti u dalju ralizaciju ovog projekta.

Kako bi imali maksimalni pozitivan efekat – navala je Brnabić nakon što je ugovorila satanke na kvartalnom nivou sa ovim rudarskim konglomeratom.

Iako se režim svim snagama trudi da Rio Tinto pripiše bivšoj vlasti, na svakom koraku ih nešto opovrgne, a jasno je da se radi o udruženom projektu u kome su učestvovala oba režima.

Predsednik Vučić je u svom maniru pokušao da se opere od dovođenja kompanije u našu zemlju, te rekao da je još prošla vlast dala dozvolu Rio Tintu da dođe u Srbiju.

Pa ipak, građani su ih raskrinkali, te se poslednjih dana širom zemlje održavaju veliki protesti zbog dolaska pomenute firme.

Veliki protesti i blokade u trajanju od dva sata su se održale oko 50 gradova u Srbiji.


Izvor: Direktno.rs

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment