Levičari napali Đokovića, jer se ogradio od političara! DRAGI NOVAČE DA TI KAŽEMO NEŠTO…

Levičari napali Đokovića, jer se ogradio od političara! DRAGI NOVAČE DA TI KAŽEMO NEŠTO…

Latest News

Nakon što je u martu mesecu napala proteste protiv zaključavanja šireći lažne vesti da su na skupu promovisane nacističke ideje, Eko straža ponovo pravi metež na protestima, a sada imaju kritike na račun Novaka Đokovića iako je podržao proteste, samo zato što se ogradio od političkih aktera.

Radikalno levičarska grupa građana “Eko straža”, koja je učestvovala u protestima prethodne dve subote, odgovorila je na poslednju objavu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Podsetimo, Đoković je podelio na svom Instagram nalogu sliku sa poslednje blokade mosta Gazela u Beogradu, uz poruku da su „čist vazduh, voda i hrana ključevi zdravlja. Bez toga, svaka reč o ‘zdravlju’ je suvišna“.

Posle bure u javnosti koju je izazvala njegova objava, Đoković se u novoj poruci ogradio i od „pozicije“ i od „opozicije“, uz konstataciju da je kvalitet vazduha u Beogradu i celoj Srbiji već decenijama unazad zabrinjavajuće loš.

Nakon toga se oglasila Eko straža:

„Dragi Novače, većina nas je apolitična, voleli bi da živimo u zemlji poput Švedske da ‘ni ne znamo kako nam se zove premijer’.

Problem nastaje onda kada za protest protiv aerozagađenja na kome se ne pozivaju pojedinci imenom, već gde se iznosi problem, kao i lista zahteva, guraju u poltički konekst, upravo od onih koji se brane ‘da je to politika’.

Možeš zamisliti da nama, koji protestujemo za čist vazduh tako odgovori predsednik naše zemlje?

Nije bitan on, ne moraš da spominješ ni njega, ni nas, niti bi to trebalo da te interesuje. Ali kao što smo mi tebe bodrili, i kao što ćemo te bodriti nemoj ostati nem na problem koji ubije svake godine 15.000 ljudi u zemlji čiju zastavu nosiš.

Nemoj svesti na to da ‘mi moramo da rešimo pitanje vazduha’ i da opet građani ostanu krivi.

Ali molim te sada, kada je aktuelno, jer ti već tri godine pišemo o ovome“.

BONUS VIDEO – Pogledajte šta je konačni plan vlasti sa Kovid pasošima i kako će se završiti diskriminacija:

Izvor: Nova

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment