(VIDEO) KRKOBABIĆ: Ako ne glasate za Vučića, nećete dobiti penziju! ŽIVI KO BUBREG U LOJU, A PLAŠI GLADNE…

(VIDEO) KRKOBABIĆ: Ako ne glasate za Vučića, nećete dobiti penziju! ŽIVI KO BUBREG U LOJU, A PLAŠI GLADNE…

Latest News

Politička dinastija Krkobabić decenijama lepo živi na grbači naroda, a posao im je lak, ponavljanje penzionerima da će biti gladni, ako ne budu poslušni…

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić upozorio je penzionere da „mogu da zaborave na penzije“ ukoliko lista koju predvodi Aleksandar Vučić izgubi na izborima u aprilu.

Krkobabić je na predizbornoj konvenciji u Kraljevu rekao da penzioneri u aprilu ne glasaju za PUPS i njegove koalicione partnere već „za svoju sigurnu penziju“.

„Ta penzija će biti redovna i sigurna samo ako ova partija bude imala dovoljan broj svojh predstavnika, a koalicija na čelu sa Aleksandrom Vučićem, dobije mandat da vlada. U protivnom, džaba ćete čekati poštara“, kazao je predsednik PUPS-a.

On je pozvao penzionere na „ozbiljnost“ kako bi penzije u narednom periodu bile povećane.

„Lider ove koalicije Aleksadar Vučić izrazio je sumnju u ishod rezultata ovih izbora. U pravu je, nemojmo da se uspavamo i shvatamo stvari neozbiljno, jer je jedna bitka za penzije dobijena i spasili smo ih, sada mogu da idu nagore“, rekao je Krkobabić.

BONUS VIDEO- Pogledajte na koju stranu će se Vučić opredeliti u sukobu između Rusije i Zapada:

N1

Share:
 
 
  

Leave a Comment