SRBI POKAZALI ZUBE: Mesec dana nakon ausvajsa, samo 1% pristalo da primi vakcinu!

SRBI POKAZALI ZUBE: Mesec dana nakon ausvajsa, samo 1% pristalo da primi vakcinu!

Latest News

Srbija ne pristaje na Vučićeve ucene…

Danas je tačno mesec dana od kad su u Srbiji uvedene drakonske i protivustavne mere koje podrazumevaju totalnu diskriminaciju građana na osnovu vakcinalnog statusa ili testiranja koje građani moraju da plaćaju sami ukoliko žele da borave u ugostiteljskim objektima nakon 20č.

Mesec dana, mejnstrim mediji zajedno sa svojim finansijerima, ostalim predstavnicima takozvane opozicije i “stručnjacima” sa nepostojećim diplomama hvale ove mere navodeći da su doprinele skoku broja vakcinisanih građana u našoj zemlji.

Pored toga, “stručnjaci” iz dana u dan zagovaraju uvođenje kovid propusnica na 24h po ugledu na fašističke zemlje Evropske Unije, plašeći i dalje ucenjivajući narod da prihvati vakcinu.

Narod nije prihvatio ucenu i zastrašivanje

Bez obzira na silinu ucena, diskriminaciju, namerno gašenje ugostiteljskih objekata, širenje dezinformacija, strah i uvreda ali i pretnji, od uvođenja tih kovid ausvajsa u Srbiji vakcinisalo se svega 1,4% stanovništva.

Tačnije na dan 23. Oktobar u Srbiji je ukupno bilo vakcinisano 43,2% stanovništva dok je sa današnjim danom vakcinisano svega 44,6% što govori o tome da naši građani ne pristaju na ucene.

BONUS VIDEO – Ne propustite da pogledate kako je u Srbiji uloženo 11 miliona evra za obrazovanje migranata:

Извор: Nulta tačka

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment