RASKOLI CEPAJU STRANKU: Posle svađe Mirovićeve struje i Vučića, počele ostavke! SNS NIKAD SLABIJI…

RASKOLI CEPAJU STRANKU: Posle svađe Mirovićeve struje i Vučića, počele ostavke! SNS NIKAD SLABIJI…

Latest News

Edita Stokić podnela je ostavku na funkciju vršioca dužnosti direktora Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine. Navela je da ostavku podnosi iz ličnih razloga.

Stokić je ostavku podnela i Pokrajinskoj vladi kao organu AP Vojvodine koji ju je imenovao na funkciju, ali i Skupštini AP Vojvodine, imajući u vidu skupštinsku odluku o prenošenju osnivačkih prava nad Kliničkim centrom.

Podsetimo, pokrajinski premijer Igor Mirović upravo je zbog te odluke kritikovao Skupštinu Vojvodine, navodeći da je ona nezakonita i nestatutarna.

Mirović je optužio poslanike da su takvu odluku doneli sa neskrivenim ciljem da se izvrši pritisak na upravu UKCV da sakrije nezakonitosti uočene u radu Klinike za infektivne bolesti, koja je primala kovid pacijente i nakon otvaranja nove bolnice na Mišeluku.

U javnost su istovremeno procurile informacije da su smenjene načelnica infektivne klinike, koja je navodno upravljala tajnom kovid zonoma, ali i direktorka UKCV Edita Stokić.

Iz UKCV-a je za N1 juče rečeno da je dr Stokić operisana i da je zbog zdravstvenih razloga na bolovanju do daljeg.

Prema nezvaničnim informacijama medija, iza svega stoji sukob dve struje u SNS-u – većinske koja je uz gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i one koja je uz premijera Mirkovića.

BONUS VIDEO – Pogledajte šta je konačni plan vlasti sa Kovid pasošima i kako će se završiti diskriminacija:

Izvor: N1

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment