(FOTO) Jedan od vođa srpskih vakcinaša sav u zavojima! OTKAZUJU MU PLUĆA…

(FOTO) Jedan od vođa srpskih vakcinaša sav u zavojima! OTKAZUJU MU PLUĆA…

Latest News

Nešto se desilo sa zdravljem Čede Jovanovića čoveku koji se podsmevao drugima jer ne žele da se vakcinišu…

Lider Liberalno demokratske partije ali najpre promoter Aleksandra Vučića i neko ko je do sada nekoliko puta preležao koronu i vršio najgoru vrstu korona/vakcinalne propagande Čedomir Jovanović ponovo ima ozbiljne zdravstvene probleme, opasne po život.

Kako se navodi, njemu su “stala” pluća, a kao razlog Čeda navodi “posledice korone”. On se već 19 dana nalazi u bolnici u inostranstvu.

Čedomir Jovanović je uredno vakcinisan i time se hvalio te pozivao građane da se vakcinišu.

– Odustaću nikad, uprkos svemu bice dobro, moram! – rekao je Jovanović.

Da podsetimo, Jovanović je već polovinom maja vrlo eksplicitno je svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objasnio da se ne oseća dobro i da ima zdravstvene probleme.

– Nije tajna da su mi od korone pluća u k***u, ponekad, kao danas, ona su baš, baš u k***u. To zna i Toma iz Topole. Toma što je svom sinu 2005. dao ime Čedomir. Pustiše mi sad zajedno ovu pesmu – napisao je tada Jovanović

Jovanović pored toga što je od početka korona histerije nekoliko puta histerisao kao pravi marketinški stručnjak u nekoliko navrata je i direktno vređao većinski deo Srbije koji nije želeo da primi eksperimentalnu vakcinu.

On je tako početkom Novembra prošle godine u emisiji Hit Tvit rekao da je bio užasno tužan kada je ispred stana u kom živi doktor Kon video antivaksere koji su epidemiologa nazivali „Mengele“.

“Bio sam užasno tužan kada sam vidio šta se desilo doktoru Konu. Nije on prva osoba kojoj dolaze pred kuću.

Ja se Vama divim gospodine kako ste to izneli, užasno mi je žao što je takva slika otišla iz ovog grada u kojem ima mnogo više pristojnog sveta, nego ovakvih budala.

Ja posle kovida nisam mogao da dišem i otišao sam dva meseca u Grčku. (očigledno nije vredelo) Ja bih bio mnogo manje tolerantan, nego što je to današnja vlast”, rekao je Jovanović.

BONUS VIDEO – Ne propustite da pogledate koji je plan Aleksandra Vučića za uvođenje sankcija Rusiji:

Webherlad.rs/Kurir

2 thoughts on “(FOTO) Jedan od vođa srpskih vakcinaša sav u zavojima! OTKAZUJU MU PLUĆA…”

  1. Došao Djavo Po Svoje Za Svo Zlo sto je učinio Srpskom Narodu i za pljačke ubistva i Izdaju. BOG JE SPOR ALI DOSTIZAnnnnnn.

Leave a Comment