TRAMP ODRŽAO GOVOR KOJI SE NEĆE SVIDETI SVETSKOJ ELITI: Jedini način da se borimo protiv zla je sa vatrenim oružjem!

TRAMP ODRŽAO GOVOR KOJI SE NEĆE SVIDETI SVETSKOJ ELITI: Jedini način da se borimo protiv zla je sa vatrenim oružjem!

Latest News

Opšte je poznato da globalističke elite aktivno rade na razoružavanju naroda, kako bi lakše uspostavili kontrolu nad građanima.

Bivši američki predsednik bio je gost govornik u Hjustonu, na konvenciji Nacionalne streljačke asocijacije, grupe za prava na oružje

Donald Tramp je pucnjavu koja se ove nedelje dogodila u osnovnoj školi u Teksasu opisao kao “divljački i varvarski zločin”, ali je kritikovao one koji su pozvali na strože zakone o oružju.

Bivši američki predsednik bio je gost govornik u Hjustonu, na konvenciji Nacionalne streljačke asocijacije, grupe za prava na oružje.

Konvencija je održana samo nekoliko dana nakon što je 19 dece i dvoje nastavnika ubijeno iz vatrenog oružja u osnovnoj školi u gradu Uvalde u Teksasu.

Napad u školi dogodio se 10 dana nakon pucnjave u Bafalu u Njujorku, u kojoj je poginulo 10 ljudi – dve tragedije su bile poslednje u dugom nizu masovnih ubistava koje su intenzivirale debatu o zakonima o oružju.

– Užasno ubistvo 19 nedužne dece i dvoje odraslih nastavnika, sa mnogo teško povređenih, bilo je divlje i varvarsko zverstvo koje šokira savest svakog Amerikanca, tako užasno – rekao je Tramp.

Potom je pozvao na “kratak trenutak ćutanja”, pre nego što je pročitao spisak žrtava iz Uvaldea, piše Sky News.

Međutim, kao i mnogi drugi govornici na konvenciji, Tramp je odbio da vidi bilo kakvu vezu između njihove smrti i lakoće sa kojom je 18-godišnji Salvador Ramos mogao da pristupi poluautomatskoj puški kojom je izvršio jezivi masakr.

On je kritikovao “sada već poznatu paradu ciničnih političara koji pokušavaju da iskoriste suze uplakanih porodica da povećaju sopstvenu moć i oduzmu naša ustavna prava” i “groteskno nastojanje nekih u našem društvu da iskoriste patnju drugih da unaprede svoje ekstremne političke agende”.

– Kada je Džo Bajden okrivio lobi za oružje, govorio je o Amerikancima poput vas. Ova retorika izaziva velike podele i opasna je i, što je najvažnije, pogrešna je i nema mesta u našoj politici – rekao je Tramp.

On je takođe rekao da bi trebalo da bude lakše zatvoriti “nasilne i mentalno poremećene” ljude u institucije, iako Ramos nije imao krivični dosije ili istoriju mentalnih bolesti.

Tramp se zalagao i za ukidanje školskih zona bez oružja, rekavši da su žrtve bile ostavljene bez načina da se brane.

– Kao što stara izreka kaže, jedini način da zaustavite lošeg momka sa pištoljem je dobar momak sa pištoljem. Postojanje zla je jedan od najboljih razloga da se naoružaju građani koji poštuju zakon – zaključio je.

BONUS VIDEO – Ne propustite da pogledate koji je plan Aleksandra Vučića za uvođenje sankcija Rusiji:

Telegraf.rs

Leave a Comment