(VIDEO) OSVETA ZA NATO BOMBARDOVANJE: Čečeni idu u rat sa SPRSKIM ZASTAVAMA!

(VIDEO) OSVETA ZA NATO BOMBARDOVANJE: Čečeni idu u rat sa SPRSKIM ZASTAVAMA!

Latest News

Srbija popularna među dobrovoljačkim formacijama na ratištu u Ukrajini.

Ruske snage napašće objekte Službe bezbednosti Ukrajine (SBO) i 72. Centar za informaciono-psihološke operacije (PSO) u Kijevu, upozorilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

“Da bi osujetili informativne napade na Rusiju, ruske snage će napasti tehnološke objekte SBU i 72. glavni centar PSO u Kijevu.

Pozivamo građane Ukrajine koje su ukrajinski nacionalisti umešali u provokacije protiv Rusije, kao i stanovnike Kijeva koji žive u blizini predajnika, da napuste svoje domove“, navelo je danas ministarstvo odbrane u saopštenju, prenosi agencija Tass.

Snimak Čečena zapalio društvene mreže

Čuveni srpski otpor NATO paktu očito je veoma popularan u Rusiji, a od skoro i među Čečenima koji su kao dobrovoljci krenuli u rat protiv Ukrajinske vojske, a ratni dobrovoljci odlučili su da se simbolički osvete Ukrajincima koji su saveznici NATO pakta.

Lider Čečenije Ramzan Kadiron okupio je preko 10.000 svojih boraca koji su spremni da se pridruže ruskoj vojsci u borbama protiv Ukrajine koja je nedavno pokušala da se učlani u NATO.

Deo snaga je već raspoređen tokom dana na bojištu u Ukrajini!

– Snage se nalaze tamo gdje treba da izvršavaju zadatke koje im je postavio predsednik, a dobrovoljci iz republike su spremni da izvedu bilo koju specijalnu operaciju na bilo kojoj teritoriji.

Prema spisku, imamo 70.000 ljudi koji su spremni da se dobrovoljno bore za našu državu – Rusiju – rekao je Kadirov.

Inače nešto ranije Kadirov je izjavio da ruski predsednik Vladimir Putin sigurno neće dozvoliti zapadnim državama da otvore vojne baze u Ukrajini, te da su oni pješadija koja je spremna da bez problema izvrši postavljene zadatke i uništi neprijatelja.

Tokom dana pojavio se i video sa postrojenim čečenskim snagama u Ukrajini a na čelu kolone iza ruske koja je naprijed, nalazi se zastava koja podsjeća na srpsku.

Snimak nije najboljeg kvaliteta, ali i se jasno vidi da su zastave poređane sledećim redosledom crveno, plavo, a na dnu zastave se nalazi bela boja.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO: Otkrivamo kako Vučić planira da ispod radara sprovede NATO agendu u Srbiji:

Webherald.rs / b92 /Cafe.ba

Share:
 
 
  

Leave a Comment