(VIDEO) PROKLJUČALA NAPREDNJAČKA KRV: Rio Tinto je prijatelj Srbije, a Vučić je lep i pameten! SENDVIČARI URLAJU NA KAMERE…

(VIDEO) PROKLJUČALA NAPREDNJAČKA KRV: Rio Tinto je prijatelj Srbije, a Vučić je lep i pameten! SENDVIČARI URLAJU NA KAMERE…

Latest News

Građani Srbije zatrpavaju društvene mreže snimcima najinteresantnijih scena sa jučerašnjih protesta, a osim sukoba i tuča bilo je i više komičnih situacija.

Jedna od takvih dogodila se, po i dalje nepotvrđenim informacijama, u Kraljevu tokom jučerašnjih blokada.

Snimak postavljen na nekoliko društvenih mreža otkriva hrabre simpatizerke Srpske napredne stranke koje su uprkos velikim tenzijama došle da iskažu ljubav prema svom predsedniku i nasmeju okupljene sugrađane koji se protive ekološkom uništenju Srbije.

Da ne mora uvek pesnicama, čekićima i motkama dokazale su nam gospođe koje su uz nekoliko ključnih argumenata naterale nas, saobraćajne blokere, da popustimo i priznamo da nam je logika ’malo ukrivo’.

– „Volimo Vučića, šta radi Vučić. Volim čovek, lep čovek, pametan. Pravi puteve, danas je s narodom u Rio TintE“… – bilo je dovoljno da slegnemo ramenima, tužno bez argumenata.

Deset godina apsolutnog kontrolisanja nacionalnih frekvenija ostavilo je vrlo ozbiljne posledice na zdravlje nacije.

Pitanje je hoće li ova aktuelna, koja nas dve godine maltretira, trajati koliko i ova desetogodišnja epidemija, ali sigurno je da su šanse za potpuni oporavak vrlo skromne.


Izgleda da zvanična medicina za ovu ljubavnu dijagnozu nema farmaceutski napravljen lek, ali možda alternativa može da pomogne, ukoliko im samo omiljeni sin božji legalizuje Jovanjicu i tako konačno pređe na stranu zelenih.

BONUS VIDEO – Pogledajte šta je konačni plan vlasti sa Kovid pasošima i kako će se završiti diskriminacija:

Izvor: Luftika

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment