(VIDEO) SNIMAK O KOME PRIČA CELA SRBIJA: Ratni veterani oterali novinara sa skupa! G*VNO JEDNO PROVOKATORSKO…

(VIDEO) SNIMAK O KOME PRIČA CELA SRBIJA: Ratni veterani oterali novinara sa skupa! G*VNO JEDNO PROVOKATORSKO…

Latest News

Globalistička televizija došla da brani narod od globalista iz Rio Tinta?

Reporter N1 Nenad Nešić, koji je izveštavao sa blokade saobraćaja na Gazeli, izvređan je i verbalno napadnut od ljudi koji su se predstavili kao ratni veterani i na kratko blokirali autoput kod Sava centra.

Nešić je provokativnim tonom postavio pitanje “ko ste vi i zašto blokirate skup” ljudima koji su nosili ratna obeležja i transparent.

On je prišao grupi građana, koja je nosila transparent „Na braniku otadžbine“ i blokirala saobraćaj nakon odlaska Zelenih, i upitao ih ko su oni i zašto blokiraju autoput, a jedan od njih ga je glasno upitao „na šta ti ličim ja?“.

„Da li ti poznaješ srpska obeležja? Jel poznaješ srpsku zastavu?“, upitali su ga.

Drugi čovek, takođe obučen u uniformu sa vojničkim obeležjima i pločicom na kojoj piše „N. Stanić“, odgovorio je da su oni ratni veterani, „uz svoj narod i otadžbinu“.

„Jel si služio vojsku? Pa kako onda ne znaš ko smo, ne poznaješ uniforme, zastave, ordenje? Sram te bilo, zato nam i jeste u ovoj zemlji tako. Dosta politike bre više. Svi ste isti!

 

Narod srpski treba da se pita i veterani. Gledaj me u oči kad razgovaraš sa mnom.

Gledaj, nemoj da si go*no bre, nemoj da ste go*na svi“, glasno je govorio jedan od okupljenih, na šta mu je reporter N1 odgovorio da neće trpeti vređanje.

BONUS VIDEO – Pogledajte šta je konačni plan vlasti sa Kovid pasošima i kako će se završiti diskriminacija:

Webherald/N1

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment