(VIDEO) ZABRANJENO NA RTS: Naprednjak udario čoveka kolima! DOBIO PESNICU KROZ PROZOR…

(VIDEO) ZABRANJENO NA RTS: Naprednjak udario čoveka kolima! DOBIO PESNICU KROZ PROZOR…

Latest News

RTS, Pink i druge režimske televizije odbijaju da prenesu snimke napredjačkog nasilja.

Nezadovoljstvo građana povodom poslovanja Javnog servisa RTS posebno je uočljivo u situacijama kao što su protesti. Na društvenim mrežama je osvanuo snimak jednog od demonstranata kako snima ekipu RTS-a, koji su, prema njegovim rečima, došli na samom kraju protesta, kako bi snimili što manji broj ljudi.

„Pogledajte kada je RTS došao da snima na mostu, na kraju kada se narod razišao“, rekao je nezadovoljni građanin dok je snimao novinare RTS.

Novinarka mu je odgovorila, ali na snimku se ne čuje najjasnije šta je rekla.„Baš sad na kraju, u 10 do 16h dolaze, vaše pravo da znate sve, e to je naša država ljudi“, rekao je autor video snimka.

Podsetimo, ekološki protest je počeo u subotu u 14 časova i trajao je dva sata.

Ekološki aktivisti su organizovali blokadu saobraćajnica u Beogradu, na više lokacija među kojima su Brankov most, Gazela, Pupinov most, kružni tokovi Slavija, Autokomanda, kod Opštine Novi Beograd..

Osim u Beogradu, protesti su se održali širom zemlje – na čak 53 lokacije.

Blokada se održala u znak protesta zbog donošenja zakona o eksproprijaciji i referendumu, koji su – prema mišljenju struke – „krojeni“ prema željama Rio Tinta i njihovog projekta rudarenja u području Jadra.


U drugom incidentu koji se masovno deli na društvenim mrežama, ali ni jedna režimska TV ne želi da ga prenese, može se videti bahati vozač koji pokušava da probije blokadi i namerno udara kolima dvojicu mladića.

BONUS VIDEO – Pogledajte šta je konačni plan vlasti sa Kovid pasošima i kako će se završiti diskriminacija:

NovaS/Webherald

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment