VUČIĆ OPET IMAO ŽUTU MINUTU: Nisam ja lud, ali vam iskačem iz frižidera!

VUČIĆ OPET IMAO ŽUTU MINUTU: Nisam ja lud, ali vam iskačem iz frižidera!

Latest News

Tokom obraćanja Vučić je odlučio da unovči uspeh fudbalera, za svoju ličnu korist.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas posle obilaska fabrike u Subotici i na kritike koje su sada upućene i legendi fudbala Draganu Stojkoviću Piksiju čiji su izabranici izborili fantastičnu pobedu na utakmici u Portugalu.

– Piksi je velika zvezda – rekao je predsednik odgovarajući na konstataciju novinara da je i Piksi iskritikovan kad je pohvalio predsednika i da li iko sme da pohvali predsednika Srbije a da se neko ne obruši na njega.

Predsednik je dodao i da ne razume hajku oko Linglonga i vijetnamskih radnika.

– Ajde nemojte mene da folirate i lažete… Niste bili zabrinuti za srpsku decu a sad jeste za Vijetnamce… A to… Pljunuti po svakome, isterati i izbaciti svakoga a onda reći povećajte plate, a od čega da povećamo… Ljudi samo malo razmislite šta je to što finansira našu zemlju i daje veće penzije i plate – rekao je predsednik dodavši da je ponosan na lepu Suboticu i da mu je danas došlo da zaplače kad je video ovakvu fabriku s robotima koju je dosad video samo u nemačkom Folksvagenu.

– Uživajte u ovoj lepotici i lepoj Subotici – reči su kojima je predsednik zaključio odgovore na pitanja novinara.

Prethodno je prokomentarisao i svoja pojavljivanja rekavši da je i sam sebi dosadio i da je svestan da samo što ljudima ne ispada i iz frižidera.

Predsednik države izjavio je danas da se ne žali da ga nema na programima Radio telezije Srbije (RTS), navodeći da će se to desiti kada bude morao, jednom godišnje i da ga neće biti do Nove godine.

“Nisam osam, devet meseci bio u večernjem teriminu na RTS, ima me svaki dan kao predsednika, ne kao stranačkog prvaka. Malo sam preterao, nije svaki dan”, rekao je Vučić u Subotici na otvaranju fabrike BAS Boysen Abgassysteme d.o.o.

Kako je naveo, nije “arogantna budala da kaže da ga nema, a nekima se čini da je sveprisutan zbog velikog broja aktivnosti i možda zato što je utisak da je u odnosu na druge politačare dominatan”.

“Nisam glup da ne vidim da ‘ispadam ljudima iz frižidera’, sebi sam dosadio. Samo sam pitao zašto neki mogu, a neki ne mogu da gostuju (na RTS)”, rekao je Vučić povodom tvrdnji iznetih na svom nedavnom gostovanju na TV Hepi. Dodao je da na to pitanje nije dobio odgovor.

BONUS VIDEO – Pogledajte šta je konačni plan vlasti sa Kovid pasošima i kako će se završiti diskriminacija:

Izvor: Kurir

Share:
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment