Žena nožem izbola migranta, koji je pokušao da je siluje! EVO ŠTA JE SUD PRESUDIO…

Žena nožem izbola migranta, koji je pokušao da je siluje! EVO ŠTA JE SUD PRESUDIO…

Latest News

Žena u Beču optužena je za nanošenje telesnih povreda nakon što je ubola nožem sirijskog migranta, uprkos tome što je migrant pokušao da je siluje.

Žena je napadnuta nešto pre ponoći u utorak prošle nedelje dok je ulazila u svoju stambenu zgradu u Šenbruner štrase u okrugu Majdling.

Austrijski list Kronen cajtung piše da je napadač dodirivao intimne delove žrtve i gurnuo je na zemlju.

„Ali onda je pokušaj silovanja uzeo dramatičan preokret: žena je, uz prisustvo razuma, uspela da izvuče nož iz svoje tašne“, prenosi Remix News. „Njime je ubola svog napadača nekoliko puta dok je nije pustio, a zatim je zgrabio njenu torbicu i pobegao teško povređen. Počinioca je ubrzo otkrila policija sa posekotinama i ubodnim ranama na obližnjoj stanici metroa i prebačen je u bolnicu”.

Nakon što mu je ukazana pomoć od zadobijenih povreda, otkriveno je da muškarac, 24-godišnji sirijski tražilac azila, poseduje marihuanu i uhapšen je.

Bečka policija odložila je objavljivanje slučaja za tri dana i otkrila detalje tek nakon što su mediji počeli da postavljaju pitanja, što je izazvalo optužbe nekih da su vlasti pokušale da zataškaju incident.

Državno tužilaštvo je naknadno optužilo ženu za nanošenje telesnih povreda uprkos činjenici da je pokušavala da se odbrani od nasilnog napada i zlostavljanja.

Advokat Majkl Dor rekao je da je žrtva još uvek traumatizovana i da je odluka da se protiv nje podigne optužnica bila „apsolutno neosetljiv pristup“.

Uprkos zavetu da će se zabraniti „politički islam“ nakon što je simpatizer ISIS-a divljao u novembru 2020., ubivši četiri osobe i ranivši još 23 tokom napada u Beču, Austrija i dalje prima migrante u velikom broju sa Bliskog istoka.

Kao što smo istakli ranije, avganistanski migrant koji je drogirao, silovao i nasmrt zadavio 13-godišnju devojčicu u Austriji pronašao je put do čamca pre nego što je stigao u Englesku i bio smešten o trošku poreskih obveznika.

Iscrpna studija koju su sproveli danski akademici 2019. godine otkrila je da etnička raznolikost ima negativan uticaj na zajednice jer narušava poverenje i da praktično po svakom pokazatelju multikulturalizam nije prednost.

BONUS VIDEO- Pogledajte na koju stranu će se Vučić opredeliti u sukobu između Rusije i Zapada:

Srbin.info/webherald

Share:
 
 
  

Leave a Comment